dinsdag 17 mei 2011

Ik ben een Dreamteamer!


Vorige week donderdag kreeg ik tijdens onze vakantie in Turkije enkele oproepen van een onbekend nummer op mijn gsm. Ik schonk er echter niet veel aandacht aan en legde mijn toestel in de kamerkluis.

Zaterdag vroeg in de ochtend nam ik de gsm pas terug uit de kluis en las ik op mijn scherm dat er vrijdag ook nog een drietal oproepen van dat nummer waren gekomen maar ook twee ingesproken berichten op mijn voice-mail. Toch wel nieuwsgierig en met een piepklein vermoeden (want ik herinnerde me plots een inschrijving van enkele weken geleden) beluisterde ik de berichten.

De redactie van Runner's World magazine meldde me dat ik geselecteerd was voor het DREAMTEAM 2011 !!!

Ik kon het bijna niet geloven: geselecteerd uit duizenden Nederlandse en Belgische lezers. Enkele uren daarna proberen terug te bellen naar de redactie, maar geen reactie omdat het ook voor hen weekend was. Stom van me om niet te reageren op dat onbekende nummer! In het internetcafĂ© van ons hotel op runnersweb.nl gaan checken voor meer info en ja hoor, mijn naam stond erbij!

In lichte euforie nog genoten van twee fijne zonnige dagen in Turkije en maandagochtend opnieuw contact opgenomen met de redactie. Hun medewerker vroeg me of ik nog interesse had om deel te nemen aan het Dreamteam: NATUURLIJK, zo'n unieke kans laten liggen zou ultrastom zijn.

Op 27 mei aanstaande is de eerste afspraak in Amsterdam waar ik kennis zal maken met trainer Rob Veer en de andere kandidaten. Daar zullen we ook van Asics het nodige materiaal ontvangen en zullen de eerste foto's van het team worden genomen.

Meer nieuws op deze blog!

1 opmerking:

Ruth zei

keicool joh! Ik wou me ook opgeven, tot ik zag dat de eerste afspraak op een vrijdag was en dat zo vlak na m'n start bij nieuwe werkgever...dan toch maar niet gedaan. Mss waag ik volgend jaar nog eens m'n kans. Kan wel zijn dat ik me ook inschrijf voor de 7HL (als 't nog niet volzet is tenminste...)

Veel succes en nu heb ik eindelijk weer een excuus om de Runners te kopen :-)