maandag 21 maart 2011

Dwars Door Dendermonde 2011

Rond kwart na 1 kwamen we gisteren aan in Dendermonde. Terwijl Sarah een plaats voor onze auto zocht, haastte ik me met Rube en Lars naar de inschrijvingen. Ik had al een voorinschrijving op zak en voor Rube een ingevuld inschrijvingsformulier, maar Lars wou ook meelopen met de Kids Run dus hem nog snel inschrijven.

Nummers vlug vastgemaakt aan hun T-shirts en 2 minuten voor het startschot arriveerden we op het parcours. Ik gaf Lars een hand om met hem mee te lopen en wou hetzelfde doen met Rube, maar die schoot weg als een raket en ik heb hem pas aan de finish teruggezien. Hoewel Lars af en toe moeite had, heeft hij zijn allereerste(!) kilometer toch heel knap afgelegd!

Terwijl onze zonen zich daarna uitleefden op de springkastelen en zich lieten grimeren, liep hun papa met nog 1549 lopers/loopsters de 10 kilometer langsheen een mooi en afwisselend parcours. Een echte supertijd (1u04m25s) was het niet, maar ik heb er dan ook geen echte wedstrijd van gemaakt, eerder een rustige duurloop.  Dwars Door Dendermonde is een echte aanrader.

1 opmerking:

Ruth zei

oh waren jullie er ook! Heb je niet gezien bij de 10 km. Knap gelopen in ieder geval! En dikke proficiat ook aan de zonen!